Nieuws

Webinar over stikstofkringloop op melkveebedrijf

Gepubliceerd op
21 oktober 2019

Op woensdag 13 november a.s. om 13.00 uur organiseert het projectteam KringloopWijzer een webinar over de benutting van de stikstofkringloop op het melkveebedrijf. Hoe verbeter ik de benutting hiervan. Daarnaast is er aandacht voor de KringloopWijzer als managementtool.

Onder leiding van Han Swinkels (ZuivelNL) gaan we in gesprek met Jaap Gielen (Countus, VLB) en Geert Stevens (melkveehouder, deelnemer Koeien en Kansen). Zij zullen u meenemen in hun kijk op het verbeteren van de stikstofbenutting op het melkveebedrijf, op welke kengetallen men kan sturen bij het nemen van managementmaatregelen en wat dit oplevert voor de melkveehouder en de zuivelsector.

Daarbij is ook gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers via een chatfunctie. Deze vragen worden zoveel mogelijk beantwoord tijdens het webinar. U kunt zich aanmelden t/m maandag 11 november. Klik hier voor het aanmeldformulier. U ontvangt een dag voor aanvang van het webinar een e-mail met daarin de link naar het webinar en bijbehorende instructies. Deelname aan het webinar is geheel gratis en open voor alle geïnteresseerden. Wij hopen u te spreken tijdens het webinar op 13 november.

Wat is een webinar

Aanvullende informatie: webinars zijn een interactie manier om deel te nemen aan een online bijeenkomst. Als deelnemer kijkt u op uw eigen computer via een live verbinding naar een uitzending. Vanuit een studio geven de sprekers uitleg over de benutting van de stikstofkringloop. Via een chatfunctie kunt u vragen stellen aan de sprekers. Zij zullen zoveel mogelijk vragen beantwoorden tijdens de uitzending. Overige vragen worden van een antwoord voorzien en gepubliceerd op de website www.mijnkringloopwijzer.nl. Vragen? Stuur een mail naar communicatie@mijnkringloopwijzer.nl